Followers

Tuesday, 19 October 2010

Little DAMIA :)

Damia da BOTAK :D

Semalam jaga Damia tak puas lah yaw (!) Perkhidmatan aku hanya diperlukan malam td jea sbb kakak aku kena keje malam tuhh sampai pagi sbb kena stock take barang . Eheh , betoi ka ape ku ckp dud ? Kehkeh . Damia now da baek . Nanges pn tak sngt , smlm keje dia nk bergurau gn aku jea . Hee . Soh tidur dia taleh tidur sbb lperut kosong , so dia lapaq . Sebelum mama dia pegi keje malam tuu , dah disumbatkan susu , then dia tido skejapp jea , 15minit mama dia dah menghilangkan diri , dia pn bangun , mcm ade aura Maksu dia kott :P hihi . Dia taw kott Maksu dia jaga dia skejap last night so dia nak bergurau sendek nan Maksu dia :D heh .

Pagi td jugak kelam kabut balik umah . Kul6 pagi mak aku dah datang kat Cheras tuhh sbb nak amek aku . Almaklumm , semalam ta p sekolah so hari nie kena p . Lagi punn , baru jeaa kena leter nan Along =.= wooo . Lomah semangat den bila dia berkata kata :D


Semua sependapat laa , makin nk SPM nie mmg malas nk pegi sekolah . Hahax .

6 comments:

Anonymous said...

waah! comel nyer dye..
kiut sgt..
best nyer u..
huhu :))
-ur friend, ezad FB

wawa said...

Heyy , HAHA ;)
comel mcm maksue dia .
Kahkah :P

DuD said...

betul ah stock take tu.
tp yg x betul sgt adalah damia comel mcm ko.
ko ingat ko ade share ke dgn kecomelan damia??
melainkan hanya mama damia...damia comel mcm mama dia..wahhhkakakaka

shima said...

comel!

wawa said...

HAHAX ! adehhh .
nie lagi perasan melampau lampau =.=

Anonymous said...

yla.mcm mksue dia.hehe :)
-ezad FB