Followers

Sunday, 24 October 2010

BIJAKSANA crew 23rd ;)


We LOVE art <3

*begitu lah design depan baju kelas kita org :)

Semalam , 23rd october 2010' Budak budak kelas BIJAKSANA (lahh sngt) buat jamuan akhir tahun :) bertempat di , Metropoint Kajang tuu ajeee =.= Mcm mcm tempat yg aku tawarkan kat cikgu untuk buad jamuan tuhh . Mines , Mid , Sunway , sumaa shooping compleks yg ade kat KL tuhh lah , tanak pun dia amek pott , pegi kat tempat paling dekat ajelahh . adehh . Tak bole buad ape ape , ku turut kan aje , begitu juga dgn bdk kelas laen .

Semalam jugak aku hampir hampir tak dapat pegi . Tade transport punya pasat . Mak tawarkan diri ikut g tempat keje pagi tuhh then nati kul2 dia anta lah . Tp ku penat && mengantok . Ku pengsan kan diri balik && Mak blah begitu aje -.- Aku da mula patah hati . Msg jea budak2 tak dpt pegi . Semua mengharapkan aku dtg . Ceceh , (mcm lah femes sngt !) Yarr mmg aku patut datang ! rugi jea aku bayo duit kelas rm18 arytuu ! Hahax :P Ku berani kan diri msg **** minx tolong hanto . Hee . Dah laa selama nie dia ajak kuar aku reject , nie tak tahu malu betol minx tolong dia :D Tape , you tak kesah enn i*** kan , kan ? Hahax :P

Kat Metropoint hape ade ? Bowling ajelahh kita org maen semalam . Happening lah weyyy (!) Haha . Dulu aku dengan family mane bowling , aku engt lagi , alang , dud , ayah , mak , aku and pejal . Yg terlepaskan bola bowling kat belakang ialah alang , time tuhh aku gelak kaw kaw smpai alang segan . Skg turn aku digelak dan aku tergelak sekali , aku pula yg terlepaskan bola bowling tuhh kat belakang -.- derrr , malu lah derr . Nk cover malu aku pun turut gelakkan diri sendiri -.- Tuu yg aku malasss nk ayun bola bowling tuhhh , dah agak , mezt terlepas dari tgn munya ! Aku dah TAK KUAT macam dulu . Kurang Vitamin C :P

Budak budak happy , mcm dah habis SPM pulakk . Aku pun pelik kenapa tak buad lepas SPM ? Ku kuburkan aje pertanyaan itu . Aku rasa happy sekejap jea semalam , lepas tuu dah kembali kepada asal ingatan aku sbb aku SEDAR DIRI belum lepas SPM ag . Hahax . Yg bebudak , ntoh lerr , abaikan . Mungkin terlalu stress dengan result trial ? Yarrr ! result cam cibek . Exam middle aku bagusss yar . Tak percaya pegi jumpa cikgu :D


meet Amirul Emir ;) my buddy's

Lepas maen bowling , dalam kul5 kita org g makang pulaa . Hajat di hati nk makan mamak . Ade kwn yg kurang bajet nyaa . Tp mamak full petang tuhh :D Jadi dapat jugak aku makang Pizza semalam ! Tong tong lerr , big apple large pizza bole order kalo tong tong :D
Meets Syakila



Meet "abanggggg saya !" Azri Jefry ! Bapak laen mak pun laen :D


She's Siti Nadia :)


10 comments:

Anonymous said...

waah! happening ke..huhu..
hah! spe la anta u g sne en ...
citer la sket.hahahaha..
-ezad FB

wawa said...

Hahax . Sayang sy anta . Bhahax , tahu dek dud MATI haku .

Dekat FB jummm :D

Anonymous said...

hahaha..
syg ke.huhu n_n
-ezad FB

wawa said...

Bukan lahh . Hahax . Adehh . Kawan baik saya hantar .

Ian Vacetta Azimy said...

main bowling masok longkang,
hati2 sape di belakang,
wawa meiko xreti maen bowling.
skali dia baling kebalakang daaa.
hahaha.pantun untukmu.tralalalala

wawa said...

Haisssss !
Kambengggggg =.=

atok said...

lawa gak itam ngan ijau eh hee

wawa said...

Lawa kee ? eee , tak suka tp bole lah :D

azean said...

dol..berani ko citekn zman bowling ku dulu eh..hampeh....

wawa said...

Bhahax , ehh , alangg , dah ade blog nampakk ?
Majuu lah cikgu azean
thumbs upp !
tp blog tade story lagi kehh ? :P
haha