Followers

Saturday, 16 October 2010

Azzielah Zulkefli :)

Yaw bebeh , bila nk berjumpa lagi ? Rindu nk mengila dengan kau sngt membara :D Hari tu kau dtg kedai , aku terasa sngt menyesal tak ekot mak aku g kedai . Hahax . Kau pn satu bukan na gtaw balik Kajang =.=

Yeaa, ini kawan yg otak mereng kepala biol :) First time jumpe , bila ek , bulan Mac kott , akhir bulan Mac , time tu mak aku interview dia . Aku wat tak taw jea . Haha . Sbb bdk2 yg penah keje nan mak aku sume cam cibek kott perangai nya . Tak reti hormat mama aku . Sekali kena buang , amek , anti mak aku yer ? Langkah mayat aku yer . Then awal bulan April , Azzy start keje , dia lepasan SPM , tggu panggilan hanget dari mana2 Poli time tuu . Aku balik sekolah dtg kedai , then nmpk dia , wat tataw , Hahax , aku tga penat mana ade masa na senyum senyum , tegur tegur . Nk nk dia bdk baru , belom tahu perangai dia mcm mana pla en . Dah lama melepak kat kedai tuu then Azzy tegur , engt ag dialog dia .
Azzy ; form berapa ?
aku ; form 5
Azzy ; amek ape ?
Aku ; ekonomi , perd , && soon acc . Hahax (gelak sendiri)
Azzy ; susah ?
Aku ; Ntah .
Then cmne tetibe buka satu story nie membuat kan kita org kamceng . Halamak . Hahax . Azzy Azzy , humble pnya org dia nie :) tp kalau bab maki maki , serah kan pada dia . Dah lama kwn tu dia ckp , "aah , first jumpa kau , kau mmg sombong , muka tanak senyum . Dlm hati aku , relex dulu bdk nie tga penat balik sekolah kang kamceng lah " Haha . Tup tup , kamceng kan "kak" Ngahahax ! Dia nie tarak malu pnya olang . Kalau ade yg kelakar kt org tu dia men slumber jea gelak , yg malu nya aku , sbb aku diri sebelah dia . Dpd dia cple , clash , cple clash , sume dlm poket aku . Hal family . Hah hah ! yg secara kebetulan nya , dia kenal budak2 form5 tahun lepas sekolah aku dulu . Haha . Dulu keje Secret Recipe sesame . Apa ag , topic perbualan ar enn dia keje same tempat gn budak sekolah aku . Hee .
Dia bekerja nan mak aku pn okay . Mak aku pn tak banyak story karenah dia . Itu nama nya dia hormat && terima rules yg mak aku buad . Dan tu membuat kan aku kawan dgn dia . Begitu juga dgn Kak Iqa yg ganti tmpt Azzy skg , pmpuan tu pn otak biol gak tuhh . Haha .

Now dia da study kat Politeknik Merlimau kat Melaka . Jumpa pn time dia cuti sem . Tu pn jumpa kat kedai . Dia bukan boleh kuar umah pn , mcm aku :D Selalu chat kat Tweet . Jd kita org tade lah renggang sngt , still sharing story . xoxo Azzy :)

2 comments:

justshare said...

pengalaman yang melucukan...lagu happy..

wawa said...

Toink toink :D