Followers

Sunday, 19 September 2010

Cuti sekolah dah habis, Trial sedang menunggu, WTF .

Okay, bg aku trial after Raya mmg spoil gilaa . Tade mase nk relex relex . Trial sepatutyaa sebelum raya && kita orgg nk cuti pn, bolee la lupa diri sekejap . Im bett, sape jehh yg study trial nieh ? Haha . Ea, mgkin bdk2 mcm i jehh yg tak berapa nk pandai nie yg tak study sngt tp kita tgk laa yg pandai tu :D Hihi . Did they study ? Ohh yeah aku ade kwn yg bolee la pandai . Tp 24 hours online jugak, tell me up . Mcm mane dia study ? Dia pn tanak share mcm mane dia study . Aku tgk area area Johor, Perak da landing landing da trial dorang da lepas . Adudu . Yg daerah Hulu Langat nieh tak lelepas lagi .
Serius im telling this, I tak study apa pun ! :( Quite scare . Quite nervous . Quite HATE this feel . Math form4 i was dumd ! Sejarah i can go if i read . The economics not so bad . Perdagangan also . Akaun form 4 i dont think so . Hakhak :P

And today, Damia da dijage oleh org lain . Makcik depan umah . Haha . Whole day aku tak dengar dia nanges, whole day aku tak dengar dia merengek, whole day aku tak cium bau dia . Whole day aku tak dukung dia . Welawehh, sumpah rindu siot kat budak nieh . Tah cmne la kalau aku da balik Kajang . Ayoyo karawale . I will miss Damia so much maybe . Huu . mia <3

theThingsThings .

2 comments:

naz said...

padan muka haha

wawa said...

Ape yang padan muka ?
kamu nak kena luku tak ? Haha