Followers

Tuesday, 28 September 2010

Cinta Jarak Jauh . Kehkeh :P

Yeah, I pn tataw kenapa tajuk kali nie agak jiwangs . Eheeh :P
Anyones here have their own love ?
Semua org ade cara yg tersendiri mengenali errr Cinta *Hahah, geli nk sebut :P
Budak-budak skg hot dengan couples memasing . Baek bdk sekolah menengah, bdk bdk && org TUA . Tp yang selalu bajet hot sngt couple bdk sekolah menengah lah *terasa aku :P Aku dapat satu teori, dari kalangan bloggers jgk . Cinta ini kadang-kadang membawa kepada kelalaian, keburukkan, kerosakkan && sewaktu dgnnya tp selalunya cinta ini sehat . Opss, sehat bukan bermaksud laen . Sehat bermaksud disini dlm istilah cinta, seseorang yang gembira dengan couple dorang, dorang jd bersemangat nk lakukan apa saje keje :) Baek keje sekola, pergi sekolah, pergi keje && macam macam lagi . Sape tak semangat ditemani cowok cowok kesayangan memasing ? Ehee .

Okay berbalik kepada tajuk, Cinta Jarak Jauh . Knapa aku nk tulis entry ini ? Sbb aku dah bercinta nan org jarak jauh ? SALAH ! Aku ambil entry nie sbb aku ade seorang kwn . Yeah, aku nk cerita psl kwn aku berdasarkan pengalaman dia dlm dunia asyik couple break couple break nie . Haha . Aku tak , aku baik :P ngahahax!
Aku rasa skg nie dia da angau bangau habis nan couple dia skg . Yeaa, aku kenal dia jd aku tahu lah ! Dia mane pena ade perasaan sngt lepas break nan 1st couple lah konon, choiii . HAHA .

Aku tertanya jgk, "kau berani couple jauh jauh ? Tak takut dia curang ?"
Dia ; "aku nak try test diri aku sendiri untuk cayer kat org"
Aku ; "cayer kat org dengan cara kau sndiri tak taw ape dia buat kat belakang kau ?"
Dia ; "Sbb tulahh aku nk try test diri aku nguk !"
Hadoiii, bhahax ! Betol jugak ape kau ckp dol . Aduhh, HAHAX ! Dia skg da semangat study, semangat wat keje skolah, tanak berkawan sngt, msg pn da jrg nan skandal . Aku dapat rasa betapa hebat nyaaa penangan mamat tuhhh .
Walawehh, jom sape sape nk couple gan aku ? Nak rasa jgk . Aku asyik mls nk sekolah jehh nie . HAHA !

8 comments:

Anonymous said...

eleh pdhal ko pon dah ada bf...org jao jgk...kedah kan...semua bf2 ko org jao...semua cinta alam maya...main sapu je...kapel yg dekat2 penah la skali 1st love ko tu....

wawa said...

Bhahax . Adudud . Dud , kau niehhh .
Shadap ler ckit .
aku tanak couple dekat nati susaaaa :D
dud, bukan cinta alam maya,

atok said...

g cuople ngan org nerd nanty mest g skola stiap ary aha

wawa said...

atok ; Aha ! Pegi sekolah tuu satu benda yg sehat . Tp tamaw ahh . HAHA

Anonymous said...

ape yg susah kapel dkt2...mmg cinta alam maya...ko tak kenal pon dgn sape ko kapel...biase la bdk2 lg...

wawa said...

Susah nya hanya aku tahu . Haha .
duddddddd, BUKAN CINTA alam maya lahhhhhh
mcm mana kau tahu dia org Kedah ? Haha
Liar juga mata kaka tua ini

Anonymous said...

aku tau lah...ape bende hnye ko yg tau konon...cbe ckp skit ape yg ssah nye...drp ko kapel dgn org ntah dtg dr mne...sengang sngt ko ni....

wawa said...

Kahkah , halahh , biar laa . aku jea yg taw mana dia dtg .
Kau tapaya r nk kondem2 , kau ape taw dud ?