Followers

Tuesday, 4 May 2010

Patut lahh aku rasa lain mcm :(

03mei, Petang td, aunt Kasmah aku meninggal dunia :( Aku tekejut gila bila mak aku bgtaw td. Mmg tekejut. Dia tade tunjuk dia ade penyakit ape pown, tp mmg tak sangka gilaa dia da tade ;( rase sedih sngt sbb dia makcik aku yg sporting && kelakar sngt. Ape aku nk mesti dia belikan. Baru jee bulan lepas keje sesame gn dia kt tempat keje mak aku, dah dia pergi mcm tuu jea. Mmg bgtaw benti keje tp tak sangka dia pegi benti untuk selama lamanyaa :( Husband dia lagi la, sakit tenat, tp diberi peluang untuk hidup, makcik aku nie, sehat walafiat tetiba saje meninggal, mmg tak sangka, yalaa, jgn engt orgg sehat tuu sehat selama nyaa, kalau Allah nk tarik nyawa, bila bila pn bolee. Tp tak sangka lahh aunty kasmah :( Al-Fatiha. . .

Kat sekola, aku rase tak bestt jee. Hati tak sedap. Sepatut hati aku tak sedap sebab Mia nk operation kali ketiga. Amek kulit peha na tampal kt kaki. Ouch! tp alhamdulillah dpt msg dpd dia, dia selamat operate. ehe :) Aku tak sedap hati disebabkan aunty aku meninggal rupanyaa. Dia rapat la jugak gn aku, mgkin sbb itu aku dpt rase. Semoga aunty tenang di sana yea, maf njw tak dpt dtg tgk aunty, mama tade mase nk pergi jenguk jugak :(

2 comments:

mimiecomel said...

takziah dek. sabar ye, Allah amek org2 beriman yg Dia sayang so that dieorg x payah hadapi kiamat, doakan mkcik adek byk2.

wawa meiko :) said...

terima kasihh kaka