Followers

Wednesday, 26 May 2010

Fever! :(

Derr, aku mengalami demam yang teruk! Sangat teruk. Demam nie mengade ngade jugakkkk ade! Semalam tak exam, syukur bole aku take time na rest kasi elok kan badan, then today na g skola, aku demam balikkkk. Badan panas, kepala pening, aku larat kan jugak badan sbb today ade exam Science. Aku sangka dapat la aku jawab paper 2. Tapi tak kesampaian. Kul9.45, aku suruh mak amek, tak larat, kepala pening, badan panas, nk muntah, batuk2 dengan teruk skali. Ahhh! balikkkk laaa :( Aku taw, kalo aku bla percentage aku menurun :( tp ape bole buat aku tak larat laa :( Selame nie aku tak pena rase mcm mane budak2 nie bole demam && tak dtg amek exam, haa, skg amek kau! rase lah sangat! :(
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
jangan demam lagi bole tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WTH !!!!!!!

2 comments:

kaka said...

wawa...reht ckop2 n jgn lpe mkn ubt.hope u will fine soon. :)

wawa said...

Thanks :)