Followers

Sunday, 28 March 2010

the bebel bebel

Aku rase aku cam tak sabar je nak habis sekolah. Kang bila da habis sekolah aku takut terase cam nk sekolah balik jee. HAHA. aku xtaw ape penangan SEKOLAH nie. Aku SPM tahun nie same gan Kak Rodiah,adik abg Rozi. well, lawan lah yer kita kak? HIHI. Pato kang akak aku soh masuk Maktab, same gak gn kak Rodiah, cehh, kot diterima masuk yer x? HAHA. Alang soh jadi cikgu. aisehh, dala aku cepat hangin kang tak pepasal je bdk2 kang. kott tersepak anak ex Musuh aku ke. HAHA. mana lahh taw. tak gado gn anak gado gn "mak" dia. hahaha xD then alang ckp ag, tension tape, angin tape tu sume skejap tp poket berat kauuu. hisshhh, bole lambung lambung ag. HAHA. cipan je penyampaian akakKU itu. Betol ape kau ckp lang, aku rambang killer mata tgk kau pakai suar L's kn. dua plak tuu. heshh, nk beli tak terbeli yer tak. duit gaji dala nk bayar tenet. HAHA.
Ape pn, aku tetap tak sabar nk blaja kt U. lehh jauhh2 ckit, lehh jalan2, dapat jugak kuar kn dpd skg nie susa gila nk kuar =.=" HAHA. tu ke tujuan aku? ehh tak aku nyelam sambil minum r bak kata org, "two in 0ne" ehee.
Hari tuu exam setara, bagus gila markah aku. HAHA. tak pena sebegini rupa. elehh, setara baru. tengok midle nati. agaga xD

1 comment:

syed said...

bila u dah habis skola, u akan rindu nk blek skola smule tw...pcyer la ckp i...:)