Followers

Sunday, 10 May 2009

X-Men punya cter kali nie aku phm la :D

Okok. 6 May arytuu, aku ponteng skola ;p tidak menghadirkan diri. aku kuar gn Ayu and Nadiah pegi Midvalley sahaja. time tu ade sale, si nad tu beria ria nk g, aku onn je :D keh3. yg aku plak nk tgk pameran Dinosour yg dibuat dari bila tah smpai 17 may nie, so aku tamo ketinggalan melihat dinosour jumpaan :D haha. aku pn tak taw mcm mana nk menerangkn. sebelum tu, beli tiket wyg cter X-men;Wolwerine dlu. ehh, ade ke kali nie aku tak lepas nk beli tiket 18SG? muke matang2 nie tak lepas plak geram betol. cdg nk tgk cter fast n furious. alaaa, tak kesampaian. "sila tnjuk kn bukti yg bole mngatakan awk 18tahun?" sabar jelaa =.=" cter X-men kali nie pnya, bestt gila and aku phm sngt jln cerita nya. haha. yela dol, sebelum nie aku tgk, mampush la sepatah haram pn aku tak phm mngapakah dorang melakonkan watak dorang. eee, geram je bila tak phm. bodo betol. keh3 ;p tp kali nie phm. tak sia sia duit aku. lps movie, g makang, lps mkn, window shooping, beli yg murah je. haha ;p
dlm kul5 dah bla dari situ. smpai uma kul6. then esk aku tak pegi skola ag. haha. aku demam. ade sbb. tula keDAJALan yg aku dpt pnteng skola ag. pdn muke =.="

meet Ayu and Nadiah ;)

3 comments:

Ejump said...

woahh!! jaat neyh!! ponteng g tgk wayang?..ahaha...adehh...


kuar x ajak plak tu...wuuu~~

atok said...

mmg la boley pham.
ni bukn cite sekuel.
ehhe

wawa said...

haha. korangg, siot dol =.="