Followers

Thursday, 29 January 2009

Happy !

epie and wawa :) the Kawan !
epie, McD :D
ohh yey ! heee ^^ gumbira lahh dpt berjumpa gan epie :) hee. yela, mesti la aku happy and kecoh gler. dia kan da pinda Johor. balik cnie tok saje2 kott. ehh, sbb mak dia kott. nta laa. aku pown xtaw. hihi. jalan2 gan dia kat Midvalley :) tgk wayang cter Underworld. time beli tiket tu, akk tu kata "meksure umo 8belas taon ke atas ehh" ohh ! aku gan epie da cuak. haha. da start movie tu, bg le tiket kat c pencabut tiket ehh? huh, melepasi jer. well, kita orang kan matured gituu ! cewahh :D mulamula, aku ta paham satu ape pown cter tu. haha. da lame tgk, ohh ngerti suda :D ade la sorang mamat nie dok sebelah aku, dia cter ckitckit pasal cter nie. haha. sumpah ckp aku tanak tanye ! tp da dia syok nk cter, aku biarkan jela. hihi xD elehh, agpown mamat tu sorang2 g tgk wyg. tape la ekk :D alahai kesian. haha :D cter Underworld tuu mengisahkan si kejam vampire terhadap binatang, nk tau cter dia lebih lanjut. g tgk wayang ekk? hee. mmg masuk air lahh kalo lepak gan epie nguk nie. asyik tegelak jer. mmg orgg pelik lahh. tp peduli ape kitaorang. "kita kan RAWK !" bak kate kau epie ;) kelaparan mkn kt McD. kegilaan tgk org ;p kesengalan g toilet, tgkp gmba la mcm biase. kul bape ekk balik. err, kul3 kott. then g jenjalan kt Kajang plak. skejap jer. malas nk lame lame. epie balik Johor ary sabtu nie :( huaa, kesedihan ohh =.= epie, ily la dol !<3




8 comments:

Atendaae' said...

eh awl gila balik?
enjoy abes abes la ngek
tp aku kua g kjg.
nsb bek ta jumpe kau
xD

wawa said...

haha
balik petangg la dol. kuar pagiii
penat lelahh tau =.=

S Y A M I R A said...

huhuhu..
lyn jew la sis mamat yg ksorangan tuh..
huhuhuh

wawa said...

haha
bahaya and tade mase nk layan
gahaha

SYINDAjasni said...

cmne la korunk bole lps eyh tgk movie uh?
pdhal si wawa ni bru je msok 15 taon.
haha =D

wawa said...

haha
shuh shuh. diam. haha :D

~cik manis~ said...

x ckop umur pn lpas ek
:P

wawa said...

haha. muke matured gituu. kakaka