Followers

Monday, 26 January 2009

dua hari nie..

semalam, 25 jan 2009, family aku hantar duit kat rumah Kak Liza tok kenduri kawin abg aku yg num 5 tu, Si Pejal (Faizal) gan Kak Liza. diorang kawin bulan April nie kott. sekali gan Kakak aku Si Dud (Nurashida). berlangsung ta lame lagii lahh kenduri kawin tuu, sekali dua mak aku nk kendurikan. senang ckit *bak kata mak aku :D dulu, tahun 2005 mak aku kawinkan sekali abg aku num 1 (Azrie), 2 (Anif) n kakak aku num 3 (Azean). kan senang. sekarang 2 orgg pulak. ta lame lagi sorang, iaitu aku. cewahh ! haha. gelabahh gler :D
hari nie, 26 Jan 2009, g uma along kat Cheras. ade kenduri pertunangan pulak. adik ipar abg aku bertunang. kiranya, bini dia punya adik na tunang la. aduhh, susa toi :D cadangan kawinan(ayatt) bulan sepuluh nie. skejap nye tunang. huhu. lantak la asal bahgia. hihi. picx sebelah gmba kt uma along aku la tu :) aku gan future sister in-low Kak Liza :) ta saba nk tggu diorang kawin. tade la asyik suro aku buat itu ini. yooo ! tension jd adik =.=

5 comments:

lysa's lyfe :) said...

ayu doee gadis yg tark bertudunk tuh!!
btw gadis tuh ble mao kawen?:PP
hehe

eyheyh cantek blog deyhh
suda pndi!!
ngeee
missyoulaa macek:PP

wawa said...

haha.
lambatttt lagii lagii
haha :D

syiShi said...

wawa!

mish u jugak taw!
wah!
kamu ayu larh ;DD

Jibek said...

ohh comel jeh :D

imy btw :)

wawa said...

syiSHI : hee :D

jibek : imyt :) exchange links ta bgtaw. sengal !