Followers

Saturday, 6 December 2008

Peneman skejap kott. hee

lame da aku ta update blog gan cter2 best kan? (mcm laa selame nie cter aku best) ;) haha. dok JB tade menda menarik or yg best aku wat pown. still kt JB ag. 5belas dec balik kott. ahh. malas nk pk.

huh, aku na cter ckit pasal kwn aku, Mia, 2 dec. dtg JB. hee. cyer ta dia dtg JB semata mata nk jmpe aku? aku smpai hari Raya Haji dua taon akan dtg aku ta cyer.
Mia ; act, i dtg gan kakak i. dia na jmpe kwn dia kt JB nie. so i ekot laa, ley jmpe u kalo bole. ngee.
haha. bla laa weyy ! :DD da dia dtg cnie kan. dari Pahang (kott) ke JB kau bayang kan r jauh ta? aku pown ayat laa alang(kakak) and abg Rozi benarkan aku kuar. huhu. dapat jgk. "ouh ! sungguh ta ku sangka ! " malas na cter cne aku ayat. nnt korang tiru plak. haha (gurau semata-mata). aku spent time gan Mia kt City Square(CS). Mia tuu, member ms kott. umo 6belass. dia ade kt cnie dua ary jer.
Sebagai tnda kenangan kott. dia bg aku rantai dia. hee. sweet :) tp aku jer tade menda na bg dia. adehh ! segan. bg hati aku na tak Mia? haha. tade makne nye weyy ! ;p
dahhh ! smpai cnie jer kott. aku rase mcm pnjang lakk cter aku. jd aku cter la sekerat yg bole :) btw, ade gmba aku gan dia. aku rase tapaya laa ekk masuk kan. bole tak? hihi ;p

p/s ; aku gan dia hanya Teman :)

7 comments:

~cik manis~ said...

hehe
boring sgt eh dear?
besnye dpt jmpe kwn yg slame ni cntct scare vrtual je kan..
^ ^

SUFYAN said...

njoy ur quality time :)

wawa said...

huhu. yer yer. betol tuu kak. hee.
terharu dia dtg kott. haha ;p

ily rawk! said...

haah2!best yunx jmpe 'vrtual mmbe'
huahuahua.

wawa said...

yesss yess.
heee. mmg bestt !

lysa's lyfe :) said...

wahh
besh benooo toh
seap pat rnti lagik
msty mmber u toh tokey rnti
hehehe

wawa said...

haha ! ngyk anda lysaa. hihi xDD
jahat wehh.