Followers

Friday, 26 December 2008

dingDong ! Happy Birthday to me :)

cepat cepat ! wish aku cepat ! haha. gelabahh jer. org nk wish tapaya disuruh laa wawa. ngee. suke suki aku lahh :D Siti Najwa. si budak remaja. meningkat suda umur nye. tahun 2009 aku 5belas oke. hihi. cume form4 suda. kehkeh ;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tepat jam 12mlm td kott. org petama wish aku. sape? sape? teka cepat ! ehe. mezt korang engt "bf aku laa,sape lagi" owh, tak. kali nie adik gler aku si Qistina yg wish early. haha. dia org pertama bangga plak. haha, thanks sygg :) then baru laa sygg aku iaitu encik kimi :) haha. dia call aku sebelumnya, tp aku ta jwb sbb aku bz lari sane lari cni. haha. lepas tuu, kwn aku yg siot ramai2 dtg uma dgn tak segan silu nye pggl "askum, wawa. keluarlahh kau. kalo tak lagi teruk." siot ! besday gurl ta bole buli laa. lepas tu gelak ramai2, kasi kecoh. bodo betol. haha. mlm td jgk laa aku "didera" oleh mereka mereka yg kejam. hihi ;p well, kena tepung itu suda tentu, patu sos cili yg kt kedai burger tuu, n the most paling aku takot, dgn teror nye aku lari. haha. akhirnye kena jgk sii telur. eiii, wekk ! giler nk muntah aku. sekali aku kena terus aku ta muncul2 depan diorang. haha. aku ta balik uma, aku ta g mane2. menyorok dkt flat uma kwn aku. haha. fuhh ! serius aku ckp, fenat nk mati berlari mlm tuu. diorang ta kesian kt aku langsung ! dasar tade perasaan. haha. aku ta mara. ngee, malah suke bangat ! haha. sbb this the first time aku kena teruk gan diorang. setelah sebelum2 nie besday diorang aku kena kan lagi teruk. hihi ;p owh, 5belas tahun suda umo aku :) ngee. tp form4. haha. fulik, "woi wa pahal lahir lmbt huh?" thanks to penduduk budak2 Taman Restu n Sri Jelok. korang siot, pggl satu tmn kenakan aku n aku happy la wehh ! :) menurut dpd diorang yg siot, aku pmpuan pertama yg kena tepung, cili, n telur. acap say "selame nie, gurl2 laen mane ade kita org kena kan. kau jer. sbb kau jahat. haha" haha. cipan acap siot. owh yehh? haha. bangga doe aku ! wakaka :D
da balik uma kul1.15 pagi kott. haha. aku mandi letak syampu ntah yg keberape aku da lupe. kali nie aku kena teruk sngt2 gan diorang. lepas tuu lmbt lak tu aku balik. mau ta berbau aku. haha. aku berendam lama2 kt dlm bilik air :) then kul bape tahh, aku on9 ms n ym. dpt wishes dpd rakan2 ms :) thanks to them. patu abg memel :) aha ! berwebcamming gan dia mlm td. patu dia wat sign picx Happy Besday to me :) "owh abg kau sweet doe" :) hee. then Nazril plak call :) dia kt Penang sekarang. aku ckp "weyy, patut wish kul 12 td :(" *buat muke banggang. haha. then dia ckp ape ntah, lupe aku. thanks Naz engat kt aku :) ehe. dia kata ade surprise tok aku. surprise nye dia nk nyanyikan lagu Happy Besday kott. tp segan. haha. sengal ta surprise pong :( dia tanak nyanyi, segan. haha. Ali n Faez yg ade kt situu pown wish aku. ngee. thanks :) muahx koranggg wehhh ! haha ;p patu sii 'teman selucah' Elyna ank chia. haha. kul 3 pg baru nk wish. dia baru lepas bergayot gan amza. haha. *amza kaya kau en. "lyna, kwn kapal kita smpai masuk kubur taw !" haha :) (tiru ayat kau doe) sygg kau ketat2 !

lepas webcam gan abg mel, gan besties aku sorang nie :) hee, "owh encik afyq aku nk hadiah jgn lupe bg" hihi ;p dia call aku sebelum chat kt ym. ehe ;p patu chat balik. haha. "zack, kau jer ta wish. pahal?" haha. owh besday aku tahun nie byk sngt yg jadi smpai aku Happy sngt ! :) byk sngt kenangan yg kwn siot buat. aku ta leyy lupekan mlm td. sobsob :( *menangis konon ! bahaha ;p ilovetobeingateenagergurl :)

16 comments:

syiShi said...

wawa!!

hepi bezday..

;DD


nak present???

wawa said...

nak nak ! haha ;p

~cik manis~ said...

epi besday sis!
wah, bru 15..
org laen nk msuk 16 da..
keke

wawa said...

wakaka ! ciss. haha

syiShi said...

nak aje ae!!
hehe..

Aya onli aya! said...
This comment has been removed by the author.
Aya onli aya! said...

appy besday wawa lil sis!
may allah bless u!
may u be bless with a bright future :DD

Pu3nuraqiliah said...

wah! bestnyew dikejekn ngan kwn2!
epi besday!

S Y A M I R A said...

ooiitt2..
hepi besday gurl !!!
:):)

faqiha said...

hapy befday :)

lysa's lyfe :) said...

wawa ouh wawa
ktew wish u awl2 lagik aww
adew ann bff.com wish u
tuh i la
i ckp ngee
da tue!!
gahaha

Gades QisT said...

heheh..
bgge ouh..
jd org pertame..
besh ouh..
ngee~
abg ipar kimi ku lmbat!
uwek!
huhu
wlcm2..
na adiah dtg snie.
hee~

ily shafyka said...

hoho.epy bday again.haha

aina said...

happy birtday ! ;) t'lambat satu hari laaa ,

wawa said...

syg syg sume. ehe. thanks a lots !
muahx muahx !
haha. qist, bangga kau. wekk ! ;p
wish lewat tape :)
jnji wish. ehe

Gades QisT said...

heheh..
bagge ar..
bkn snang jd org pertame wish au..
ssah..