Followers

Sunday, 30 November 2008

Jalan Jalan


MakSu & Alia ; kt Taman kott.

dah dua ary aku ta mengUPDATE blog. dok JB nie ta ley on9 sngt. abg ipar aku ta bg. heshh, na wat cne, kena dgr lahh kate beliau. hihi. kalo abg aku tape laa, dia benarkan no matter wat, sbb laptop kt uma tuu da tentu tentu laa aku nye. haha :D nie aku dtg JB aku ta bwk laptop ku, kakak nyebuk na guna. saba jea.
semalam,29 nov 08 pegi Kota Tinggi. na mandi manda. see gmba sebelah?(aku secomot comot nye !) ngee. lame ta mengKANAK-kanak kan diri :)
abg rozi(abg ipar) bawak aku, mak n alang g Kota Tinggi WaterFall. hee, bestt kott. da nmpk air tejun tuu, mane nye ta best. da smpai jer kt tmpat air tejun tuu. aku dgn cepatnye tukar baju. belumba gan alang nie sape g dulu. last2 aku nmpk alang aku turun dulu, patu dia tegolek haha "lang, padan muke. hihi ;p " (baik tak aku) haha. aku pown ape ag, tejun jer terus dari atas batang pokok yg da tumbang tuu. malas laa nk turun g kt batu2 tuu dulu, rase air dlm mane laa, ape laa. haha(konon diri hebat) ;p air dlm. smpai leher aku. waktu tuu baru aku sedar aku rendah rupe nye. ciss ! then aku, mak, alang maen monyet2, tangkap bole laa. 1st aku jd, then alang, patu selamenye jd monyet ialah mamaku. haha xD cian mak kena buli pade hari ituu.

kelmarin, 28 nov 08, pegi jalan2 JB, area Danga Bay. see gmba sebelah. tuu kat Tambak Johor. aku gan alia(anak buah). ade laut then seberang sane Singapore. bestt kott. ntah laa nape gan aku. JB nie ta ley pikat aty aku laa. haha (gelabah lebih). mak cadang nk bwk g Singapore. tp nk buat pasport dia, hesh, tanak mahal ag. aku pown ckp laa "kalo wat pasport then esok g L.A ker tape. nie setakat g Singapore tp kena wat pasport dan kita lom tentu g L.A haha, bek tapaya mak oiii ;) "

bg aku, JB still ta best, tp nape ramai dok n nk g JB? heshh, fulik fulik. ahh, abaikan :)

5 comments:

~cik manis~ said...

hehe
mne ade comot la sis..
cumel je..
siap maen monkey2 lg..
:P

wawa said...

haha. bestt tuu :)

dAkBaiK said...

:D

epieSNAPPY said...

wawa, besh nye kao g jln2 :) aku rinduu kao wehh. hee :) t time amek result pmr, aku jmpe kao kat skola ea syg :) muahx2.

wawa said...

epie syg ! muahx2.
haha. rinduu kau bodo :(
huuu. ta saba nk amik result jmpe kau !