Followers

Friday, 21 November 2008

Hari yg sedih,juga Hari yg gembira.

Wawa and Afyq :)


Afyq(ngek) and Zack ;)

Saat Sedih
epie, kau pegi jua tgglkan aku kan :( kau da pegi, tgglkan aku sorang2 kat cnie. tahun depan kat skola kau da tade. sape ag nk jd peneman aku? sekepale aku. yer, mmg aku ramai kwn. tp ta sume mcm kau. aku ingin teman yg memahami n sokong aku setiap mase. seperti kau lakukan kat aku. kenape baru sekarang kau hadir? kenape tak dua tahun lepas? kenape kau hadir sekarang then pegi sekarang? kalo ko pinda skola tp still dok kajang tape jgk. nie kau pinda kat Johor, mati aku nak pegi sane. aku akan rindu kau ! rindu perangai kau kat skola. rindu saat kite habiss kan mase membuli org ;) kita kan RAWK bak kate kau. rawkrawk jgk. tp aku ade perasaan kott dol. hee. seyes aku ckp, this the first time i cry because of friend. because of u gonna leave me. damn im sad ! ;( waktu kau hantar msg nak betolak, gler aku nanges. haha. kenape dulu aku tak kenali kau ea. huu, tape laa. benda da jadi. kau begitu lain dari yg lain. sumpah aku ckp aku syg kau nguk ! jumpe kau waktu amik result nnt ea. imysm epie.



Saat Gembira
Hari nie ngek(afyq) dtg kajang :) mule nye sbb nak wat surprise kat epie. nk bg die lemah jantung nmpak kita org dtg uma die :) tp sayang, dia bertolak g Johor kul3 awalnya ;( then, aku ckp r kt afyq tapaya dtg, wat sengal jea. hihi. (jgn mara sygg) ;p tp dia mau dtg, mau jumpe aku for the first time :) aku, kwn aku(ayu), afyq n Zack lepak sesame :) Zack, kwn afyq. aku dpt ag sorang kwn baru :). lepak kt kedai mkn. gler bestt aku ckp ! ;D mule nye segan siot. yelaa, laki kan. sape ta segan arnab. aku n ayu diam jea, xtaw nak ckp ape. patu diorang start becerita laa, menyanyi laaa, merepek laa. heshh, mcm2. tp kan diorang nyanyi, hihi, gler sedap sore. haha. ayu laa ckp, aku tak ;p
Seyes bestt lepak gan diorang, syg epie tade. kalo dia ade, lagi kecoh kedai tuu. haha ;)
then kitaorang tgkap gambar :) tok kenangan weyy, haha. bestt bestt aku suke :) afyq yg aku kenal dlm ym, yer die sengal, baek, peramah(kott), blurblur(kott). Zack plak waktu first2 aku tgk segan2 silu, malu2 arnab, blurblur jea. haha. then da lame2 lepak gan die, die yg byk besore(kott), buat lawak, kelakar ouh. aku tegelakk jer keje :)

p/s ; aku gan afyq. haha. wekkwekk ! Zack gan ayu. haha. lagi r. hihi. KAMI hanya kwn sahaje :)
nie ade gmba ;) gamba aku gan Zack, aduii ! lupa mau amik dol. heee ;p maaf.

6 comments:

Gades QisT said...

jgn sdih hun..
erm..bg pmr kua?

wah!nsem lah..
hak5..
da cuple ek?
huhuhu;p

~cik manis~ said...

x mo sdeyh2 ye?
nnt leyh jmpe tyme amik rslt.
=D

~cik manis~ said...

syg, kmu dpt awrd n ditagged.
=P

Farah Ismail said...

yawww sayang . nice blogg :D

amer . VUITTON said...

thanx weyh! aku nederw sombong. ko tue yang jarang na tego aku. hehe.

wawa said...

haha. qist ; akk engat beating kite. tade makne cple nye ;p

kak manis ; ditag ea? mcm mne ouh?
ta bape phm bce blog tuu.

farahh ; yaww ! haha. ;p suda linking u syg :)