Followers

Thursday, 27 November 2008

Details wawa kott

ramai yg tnye nape aku ta letak detail(biodata) aku kt blog. kenape perlu letak ea? ntah, memandangkan ramai yg soh aku letak. aku letak kott kali nie. tp kalo korang tnye wawa umo bape,tggl mane,adik badik bape org, mehh aku sepak kau ! hihi xD

Name Siti Najwa. im glad to be wawa here ^^
Age muda lagi kott. 5 belas juta taon ;p
DateOfBirth 26 Dec 1993
PlaceImBirth Kajang laa, mane ag.
Ambition haha. doctor kott. hihi. gler skema. ade baldi ta?
FavouriteSubject ade ker? hmm, science,BI,Sejarah,
Siblings 6org. 3bro, 2sis. im youngers ^^
Status haha. lupe lak na letak kt atas. single smpai mamposhh laa;p

::tu jea kott. malas nk pk ape kena letak lagi::


dlm family aku. ta sume yg sporting. ade yg sporting. ade yg tak. yg skema pown ade ;p yg aku selalu berperang 24hours pown ade.
lets talk about
along:syg along aku wehh. haha. walaupown dia nmpk garang,sbenarnye tak kott. bg aku, dia bestt :) tp dia lahh org yg paling utama(skema siot ayat) membantah n ta benarkan aku kuar jln sane jln cnie gan kwn(ehh along. apsal ek?) bg attention n layan kerenah aku,along. yg ngajar+engatkan aku baik buruk,along. mmg laa kakak n abg2 yg lain pown ade remind aku. tp aku ta ley nk dgr r nasihat diorang tuu. heshh,xtaw nape.
angah:abg num dua, abg aku nie, sombong. gan aku pown dia sombong. ntah aku xtaw nape. lantak dia. hihi xD
alang:kakak. dia nie laa yg agak skema+garang+hot temper+ntah la ape ag. nape skema? sbb dia cekgu laa weyy. hihi. aku pggl skema laa. (rumah kt JB nie. uma dia laa)
acik(dud):kakak. yg nie a bit poyo. hihi ;p jgn mara dud. selalu gado gan dia, sepaksepak, belasahbelasah gan dia, aku ngalah pown dgn dia. dia selalu perli math aku(taw laa ko teror math,kecoh jea) sbb tuu aku ta suke math.
pejal:abg. kadang2 aku gan dia bole geng,kadang2 aku rase benggang jer. ntah xtaw nape. sbb dia selalu buli aku kott. tp ta ley geng sngt laa.
lastOne:aku laa dol. hihi ;p prangai aku? ntah. baik kott. haha. gelabahh gebang2. aku kuat membantah, aku kuat melawan ckp(terutama dud), aku ta dgr kate sngt(takut kt along jea), yg paling penting, aku ta manje weyy ! sepak kau.
dahhh, cukupcukup. panjang2 nnt korang tanak bace. wat penat aku menaip.

p/s ; aku bole geng gan along sorang jea. yg len tuu, ntah laa. asyik kena mara jer. gmba family nnt aku masukkan. sbb skunk guna laptop kakak. so, gmba aku tade. hee, balik kjg aku taruk oke ^^

4 comments:

~cik manis~ said...

hehe
baru nk buat entry psl details sdri ye wawa
:D

wawa said...

hihi. aah ouh ;p

~cik manis~ said...

amik awrd sis
:)

~^* mayteng *^~ said...

hey hey.. saya dah link u di blog saya.. =)